13 Kasım 2013 Çarşamba

Habertürk TV Prime Time'da Balçiçek İlter mi Didem Arslan Yılmaz mı?

Habertürk TV prime time kuşağını bu yayın döneminde Balçiçek İlter'e emanet etmişti. İlter'in sunduğu "Söz Sende" bir süredir hafta içi 4 gün boyunca kanalın akşam kuşağında yer aldı.

11 Kasım 2013 Pazartesi İlter twitter hesabından eski saatine geri döndüğünü duyurdu.

@Balciceki Eski saatime “büyük mutlulukla”dönüyorum… :) #sözsende pazartesinden itibaren haftanın beş günü saat 17.05′te @HaberturkTV de, beklerim:)

Çok isabet olmuş. Balçiçek İlter'in gazeteciliğine lafımız yok, birebir konukları ile de sohbetlerini keyifle izliyoruz. Ancak Didem Arslan Yılmaz'ın modere ettiği Türkiye'nin Nabzı prime time kuşağı ile daha fazla örtüşüyor. Yılmaz gayet başarılı.

İzleyici olarak bu yeni durumun gayet rasyonel olduğunu düşünüyorum. Demek ki onlar da görmüş olmalı ki İlter ile olmuyor. Birden fazla konuğu olan tartışma programı tarzı yönetimde İlter'i başarılı bulmuyorum. "Bu sizi mutsuz mu ediyor" demek ve sağ tarafa gülümsemek dışında bir moderatörlük sergileyemiyor.

Bizde birisi bir alanda başarılı oldu diye her alanda başarı göstereceği düşünülüyor. Oysa herkesin farklı yetkinlikler vardır. Kimi tek başına saatlerce konuşup bıktırmadan dinletebilir, diğeri iyi yazar, diğeri iyi dinler, diğeri iyi savunur, diğeri iyi soru sorar, diğeri iyi yönetir.

Bir yanlış karardan dönmeleri isabetli olmuş.

Medya Karnesi. Kasım 2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder